keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Rip

Suoraan asiaan: Hometown ja Eiliseen eksyneet eivät jatku. Mulla ei vain kestänyt kärsivällisyys lagaavan pelin kanssa, ja kun oikeasti haluaisin pelata myös kunnolla, niin eipähän se kovin hyvin onnistunut kun peli vain jumittaa. Joten päätin uudelleenasentaa pelini ja heittää hyvästit kaikille ladatuille ja siirtyä ihanan simppelillä maxis matchilla pelailuun.

Tämä blogi ei kuitenkaan kuole pois, enkä minä poistu simsmaailmasta. Mitään legacya en uskalla aloittaa, sillä en usko että jaksan kuvailla samalla kun pelailen, mutta lupaan kuitenkin päivitellä tänne kuvia perheistäni ja tietysti jatkan teidän kaikkien tarinoiden lukemista ja kommentoin niihin (:
Mitään juonellista tarinaa en tule enää simssillä varmaankaan toteuttamaan, ellen joskus innostu nelosella jotain säätämään.

Ja jotta en olisi huono ihminen, kerron teille kuinka tarinat olisivat jatkuneet ja päättyneet. :D


Eiliseen eksyneet

Aron olisi huomannut sillalla istuvan Sonyan, ja estänyt tätä tappamasta itseään. Pari olisi jutellut jonkin aikaa murheistaan, kumminkaan kertomatta toisilleen nimiään, joten he ns. jäivät toisilleen ventovieraiksi.

Sonya olisi muuttanut tätinsä luo asumaan toiseen kaupunkiin ja olisi päässyt hienoon yksityiskouluun (mulla olisi ollut niin kivat koulupuvut tähän ;__;) ja olisi tutustunut siellä uusiin ystäviin. Aron olisi ollut koulussa kuviksen opettajana, ja näiden kahden jälleennäkeminen olis ollut luokkaa wtf this is quite awkward. Meno olisi kumminkin jatkunut normaalina ja Aron olisi vakuuttunut Sonyan maalaamistaidoista (koko tarinan ideana oli että nää molemmat rakastaa maalaamista lololol) ja kaksikko olis usein tuntien jälkeen jäänyt juttelemaan kaikkea shaibaa.

Koulussa olisi ollut tällänen poika kun Jared, joka olis kiinnostunut Sonyasta. Sonyaa ei kumminkaan kiinnostanut Jared, koska hänellä alkoi syntyä tunteita Aronia kohtaan (kukaan ei varmaan osannut arvata tätä yllättävää juonenkäännettä!!) ja olis näin ollen torjunut Jaredin treffikutsun. Sonya ja Aron olisi maalailleet normaalisti yhdessä, ja Aron ois kertonut ettei tykkää maalata enää koska Monica oli bitch ja sitä rataa (kukaan ei varmaan saa selvää mistään mitä kirjotan atm:D). Jossain kohtaa Sonya olis suudellua Aronia ja kertonu tälle tunteistaan, mutta Aron olis vaan sanonut että Sonya on pelkkä oppilas Aronille ja Sonya olisi tästä sitten järkyttynyt ja alkanut lintsailemaan koulusta.

Koska poistin jo mun tarinan suunnitelmat, niin en muista tarkalleen mitä olis seuraavaks tapahtunut.. :'D Sonya ja Aron olis kumminkin jossain sateessa suudellu ja menny sitten Aronin luo missä olisi tapahtunut mitä varmasti arvata saattaa ja näille olis tullut sitten molemminpuoleiset tunteet. (: Ja jottei kuitenkaan olis liian ihanaa niin Monica oli astunut takaisin kuvioihin, ja Aron olis ottanu tän takasin. Sonya olis alkanu tapailemaan Jaredia, koska why not. Sonya kuitenkin järkyttyisi aika paljon kun näkis Monican ja Aronin yhdessä ja tän seurauksena neiti päätti yrittää samaa poispääsykeinoaan (onko tämä yhdyssana:D) kuin äitinsä ja olisi siis yrittänyt hirttää itsensä. Wanda (Sonyan täti siis) olisi kuitenkin löytänyt tytön ajoissa ja Sonya olisi selvinnyt hengissä.

Koulussa Aron ois huolissaan kysynyt mikä Sonyaa vaivaa, mihin tyttö olis tiuskaissut, että yritti tappaa itsensä ja ei pelkäisi yrittää uudestaan ja Aron sit pelästy tästä. Samaan aikaan Aron ja Monica suunnitteli uusia häitään, kun Aron tajus ettei halua Monicaa vaan haluaa suojella Sonyaa kaikelta pahalta ja sitten olis mennyt kertomaan tän Sonyalle. Aron olis myös ajan kuluessa saanut halunsa maalata takaisin ja ois luonnostellu Sonyasta piirroksen. Aron olis mennyt tapaamaan Sonyaa, mutta pari ois vaan riidellyt (samalla kun kliseisesti sataa) ja sitten Sonya olis juossut pois itkien, ja badump auto ois törmännyt Sonyaan. Aron olis tietty nähny tän, ja olis juossu heti Sonyan luo ja ottanu tän syliinsä, samalla kun nää kliseisesti kertoo toisilleen rakastavansa toisiaan, ja lopulta Sonya ois kuollut sitten Aronin käsille. Ja tää piirrustus jonka Aron teki olis ollut Aronin takin taskussa kokoajan, niin Sonya ei ehtinyt näkeen sitä ja sitten Aron vaan puristi sitä kädessään samalla kun ympärille alko kertyä porukkaa ja ambulanssi.

Sonyan kuoleman jälkeen Aron olisi lopettanut työnsä ja muuttanut muualle ja omistanut elämänsä maalaamiselle Sonyan kunniaksi.

The end.


Hometown

Hometownin juonta en kirjoita, koska jos haluatte, niinininini voisin julkaista loput osat pelkkänä tekstinä? :D Jos ketään edes kiinnostaa.


Tässä vielä muutamat kuvat teidän iloksi♥


Tän piti alunperin tapahtua 2. osassa, mutta muutin suunnitelmia :D Kiss that never happened!


Iris on kyllä mun lempisimi varmaan ikinä, niiiiin söpö :D


Isaac aka blondi versio Aronista :D (mitenniinenosaaluodasimejäjakäytänsamojavanhojapohjana) onko ihan normaalia rakastua simiin D:::


Yes, you are really cute my darling.


Tuitui.


Aiden, olet sinäkin söpö.


Sagea tulee myös ikävä, oli sekin aika lutunen :D

Sitten muutamat randomit otokset yhdestä oneshotista jota en ikinä jaksanut toteuttaa loppuun asti. Tässä olis ollut siis naimisissa oleva mies, jolla olisi ollut salasuhde ton mustahiuksisen naikkosen kanssa. :D


Vaimokkeelta tullut muutamat viestit, että missä äijä luuraa!!


''Sun vaimo pilaa aina meidän yhteiset aamut D:<''


Aaaand siinäpä ne.

Ei mulla muuta taida olla, anteeksi vielä kovasti D: Mutta tosiaan voin julkaista hometownin loppuun pelkkänä tekstinä jos haluatte~

2 kommenttia:

  1. Voi harmi mutta julkase toki Hometown tekstinä, että saadaan tietää miten käy! :)

    VastaaPoista
  2. Harmi, että tekniikka temppuilee :(
    Julkaise vaan Hometown tekstinä, minua ainakin kiinnostaa miten käy! :)

    VastaaPoista