keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Henkiin heräilyä!

Heissan vaan kaikille! :D Mun lukio on nyt ohi (ainakin toivon mukaan.. alustavat tulokset vähän pelottaa :D) eli nyt on kirjotukset kirjoteltu ja oon virallisesti lomalla! Tiiättekö kuinka uskomaton tunne on, kun ei tarvi enää aamuisin herätä kouluun.. Oon taivaissa. Myös yhteishaku on suoritettu, vaikkakin välivuoden luultavasti vietän (ja tiiän etten kuitenkaan mihinkään pääse :D).

Mun elämä rullailee nyt siis oikeinkin kivan tasaisesti eteenpäin ja mulle kuuluu oikeinkin hyvää. Mulla on myös nyt tosi paljon aikaa tehdä kaikkea (työtön kun olen, heh) ja maleksin suurimman osan päivistä kotona, iltasin yleensä tulee sitten käytyä yksillä kaksilla ja hengailtua muutenkin kavereiden kanssa. :D

Mutta se mun personalista lifestä, on mulla simssiinkin liittyvää asiaa! Koska tätä aikaa mulla riittää (köhköh, enhän mä mihinkään pääsykokeisiin lue), päätin antaa pelilleni vielä yhden mahdollisuuden, joten tiedättekö mitä se tarkoittaa? :D Jep, tarinaa tietty!


Rome


Sebastian


Jayden


Sunday


Skye


Katana

Eli he ovat tarinamme päähenkilöt :D Tällä tarinalla ei nyt vielä mitään varsinaista juonta eikä edes nimeä oo, joten suunnitteluvaiheessa mennään :'D. Sen verran kuitenkin, että nämä kaikki henkilömme tässä ovat ''opiskelemassa'' malleiksi, joten mallimaailman diivailua ja sen sellaista on luvassa!

Muttamuuutta, ei mulla oikeen sitten muuta! Toivottavasti jotakuta vielä kiinnostaa tämänkin blogin olemassaolo :D


5 kommenttia:

 1. Kiva, että alat taas kirjoittamaan tarinaa. :D

  VastaaPoista
 2. Totta kai kiinnostaa! :) Ihanaa, että jaksat vielä tehdä tarinaa. Kiinnostavalta vaikuttaa, ja henkilöt (kuten aina) aivan ihania! :)

  VastaaPoista
 3. Hoo, Sebastianin takin kun näin niin luulin tän tulevan tarinan olevan jotain merirosvojuttua, mutta mallimaailmaan tää sijoittuu sittenkin :'D Jään innolla odottamaan uutta tarinaa!

  VastaaPoista
 4. Jeij! Uusi tarina, ihanaa! Odotan innolla :3

  VastaaPoista